qtu.al

QTU - Qendra Tregtare Univers

E ndërtuar në vitin 2005, me një mesatare prej 7.1 milionë vizitorësh në vit, QTU është qendra tregtare më e dashur për shqiptarët dhe është e para e këtij lloji e hapur në vendin tonë.


Look up information

Alexa stats for qtu.al

Compare this site to:

traffic alexa for qtu.al

Site Seo for qtu.al

Tag :
H1 H2 H3 H4 H5
3 0 0 3 0
Image : There are 14 images on this website and 9 images have alt attributes
Frame : There are 0 embed on this website.
Flash : There are 0 flash on this website.
Size : 58,174 characters
Meta Description : Yes
Meta Keyword : Yes

Magestic Backlinks for qtu.al

Magestic Backlinks qtu.al

About qtu.al

Domain

qtu.al

MD5

f3f30dcaa6d2df3a106f759e900c8c03

Keywords

qtu, qendra tregtare univers, qtu tirane, dyqane, shopping mall, mall albania, qender tregtare, dyqane rrobash, dyqane kepucesh, lodra per femije, qtu tirane, balfin group, blerje, argetim, balfin, qendra tregtare ne tirane, dyqanet ne qtu, qtu dyqanet, dyqani, Tirana shopping center, ushqim dhe pije, evente, evente qtu, une dhe jumbo, oferta qtu, ulje qtu, tirana mall, destinacion i preferuar per blerje, kenaqesia e blerjeve, qendra e pare tregtare, qendra e pare tregtare ne shqiperi , 2005, veshje per femra, fundjava qtu

Google Analytic UA-100861226-1
Charset UTF-8
Page Speed Check now
Web server Apache
Javascript library jquery
IP Address 132.148.142.48
					
		
# If the Joomla site is installed within a folder 
# eg www.example.com/joomla/ then the robots.txt file 
# MUST be moved to the site root 
# eg www.example.com/robots.txt
# AND the joomla folder name MUST be prefixed to all of the
# paths. 
# eg the Disallow rule for the /administrator/ folder MUST 
# be changed to read 
# Disallow: /joomla/administrator/
#
# For more information about the robots.txt standard, see:
# http://www.robotstxt.org/orig.html
#
# For syntax checking, see:
# http://tool.motoricerca.info/robots-checker.phtml

User-agent: *
Disallow: /administrator/
Disallow: /bin/
Disallow: /cache/
Disallow: /cli/
Disallow: /components/
Disallow: /includes/
Disallow: /installation/
Disallow: /language/
Disallow: /layouts/
Disallow: /libraries/
Disallow: /logs/
Disallow: /modules/
Disallow: /plugins/
Disallow: /tmp/

		

Cross link